Skip to content
Aksion për pastrimin e rrugëve

Ndotja e hapësirave publike vazhdon të mbetet një nga problematikat kryesore. Kësaj radhe EC ka realizuar aksionin e pastrimit përgjatë rrugëve “Reshat Karjagdiu” dhe “Nazim Pulaj”.

EC u bënë thirrje institucioneve relevante dhe qytetarëve që të tregojnë më tepër kujdes dhe mirëmbajtje ndaj hapësirave publike.

HumanRightivism
Embassy of Sweden in Pristina
Community Development Fund – CDF
EC Ma Ndryshe

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *