PRAKTIKA PREMTUESE

Materiale per praktika premtuese

Më hedh në shportë

EC ka realizuar aksion pastrimi në parkingun dhe parkun mbrapa Shtëpisë së Bardhë në Prizren me qëllim që të krijohen…

“Plogging” në parkun e Gërmisë

Me rreth 30 pjesëmarrës entuziastë, patëm ëdhtë organizuar aktiviteti i quajtur “Plogging” në Parkun e Gërmisë gjatë fundjavës duke bërë…

Shenjëzimi i zonave të mbrojtura

Parku Kombëtarë SharriShenjëzimi i zonave të mbrojtura Tabela informuese për Rezervatin Strikt ”BREDHIKU”, realizuar në kuadër të aktivitetetit ”Rritja e…

Aksion për pastrimin e rrugëve

Ndotja e hapësirave publike vazhdon të mbetet një nga problematikat kryesore. Kësaj radhe EC ka realizuar aksionin e pastrimit përgjatë…

Riciklimi i qelqit në Kosovë

Ekonomia qarkore në hapat e parë të zhvillimit. Kosovo Glass Recycling dhe EcoZ shëndërrojnë mbetjet e qelqit në produkte të…

Zhvillimi i çiklizmit në Kosovë

Në kuadër të fushatës “Rrugë për biçikleta” mbi zhvillimin dhe promovimin e çiklizmit dje u mbajt seminari online “Zhvillimi i…

Dialogu mbi Mbeturinat Ushqimore

Sa mendoni që është i rëndësishëm ndërgjegjësimi i qytetarëve lidhur me efektet eMbeturinave Ushqimore? Sa mendoni që është i rëndësishëm…