Environment Hub

Konkurse

Konkurse

Materiali për Konkurse vijone më poshtë:

THIRRJE PËR GARËN: “Unë mund ta mbroj mjedisin dhe t’i parandaloj ndryshimet klimatike”

EC Ma Ndryshe organizon garën “Unë mund ta mbroj mjedisin dhe t’i parandaloj ndryshimet klimatike”, me të cilën synon të pasqyrojë kontributin e të rinjve për mbrojtjen dhe parandalimin e

Hapni thirrjen për veprime “Njerëz për Njerëz”.

Grupi i Përhershëm i Punës për Zhvillimin Rural Rajonal (SWG) po mirëpret aplikime nga aplikantë të kualifikuar në vendet/territoret e Ballkanit Perëndimor të Shqipërisë, Bosnjë dhe Hercegovinës, Kosovës*, Maqedonisë së

Shpërblime për aktivitet kreativ për mjedisin dhe zhvillimin e qëndrueshëm

Në kuadër të ngritjes së vetëdijësimit të shoqërisë civile përmes aktivizimit në aktivitete mjedisore, Organizata PACT (Partners in Action) në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të

Sfida e Gjelbër e Kosovës

Për një të ardhme më të gjelbër. Pas COVID-19, Kosova po përjeton një nga krizat më sfiduese shoqërore dhe ekonomike në dy dekadat e fundit. Një rrugë e gjelbër dhe

📣 TOKA si pjesë e SAME – Solidarity Action Day Movement in Europe prezanton Ditën e Solidaritetit për herë të parë në Kosovë. Në kuadër të kësaj dite, e cila

THIRRJE PËR FËMIJË

Themelimi i grupit të fëmijëve për mbrojtjen e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike. Youth Ecological and Security Zone – EcoZ është Organizatë me bazë në komunitet e cila ka për qëllim

Shpërblime për aktivitet kreativ për mjedisin dhe zhvillimin e qëndrueshëm

Në kuadër të ngritjes së vetëdijësimit të shoqërisë civile përmes aktivizimit në aktivitete mjedisore, Organizata PACT (Partners in Action) në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të

Aplikimet për garat kombëtare të BGI janë ende të hapura

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (Shqipëri), Fondacija Mozaik (Bosnje dhe Hercegovinë), Green Ideas Greece (Greqi), Lens (Kosovë), Fond za aktivno gradjanstvo (Mali i Zi), ARNO (Maqedonia e Veriut) dhe

HAPET GARA PËR VIDEON MË TË MIRË MJEDISORE NË NIVEL NACIONAL

Bëhu kreativ!Zhvillo një video mjedisore dhe merr pjesë në garë! HAPET GARA PËR VIDEON MË TË MIRË MJEDISORE NË NIVEL NACIONAL Green Art Center – Prishtina në kuadër të programit

Shpërblime për aktivitet kreativ për mjedisin dhe zhvillimin e qëndrueshëm

Në kuadër të ngritjes së vetëdijësimit të shoqërisë civile përmes aktivizimit në aktivitete mjedisore, Organizata PACT (Partners in Action) në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të

Çmimi kryesor për përgjegjësi shoqërore kooperative 2021

Mbrojtja e mjedisit dhe zvogëlimi i emisioneve në ajër janë përgjegjësi e të gjithë neve, megjithatë emetuesit e përgjegjshëm shkojne edhe pertej obligimit ligjor per te minimizuar “gjurmet e tyre

Zhbllokimi i mundësive të reja për brezat e ardhshëm

Në përputhje me Marrëveshjen e Gjelbër Evropiane, Axhenda e Gjelbër për Ballkanin Perëndimor është këtu për të promovuar një kulturë të qëndrueshmërisë. Të jetosh në një mjedis më të shëndetshëm

The deadline for applications for the green ideas national competition in Kosovo is EXTENDED!

Aspiring green entrepreneurs in Kosovo still have the chance to apply until the 7th of May, while deadlines for applicants in #Albania and #Montenegro close on Friday this week. Hurry

Ftesë për trajnimin e femrave për punë në ekonominë e gjelbërt përmes “Green jobs”

Ky pytësor është pjesë e projektit “Mundësi të punësimit të femrave të komuniteteve në sektorin e ekonomisë së gjelbërt” i financuar nga Zyra e Kryeministrit/Zyra për Çështje të Komuniteteve dhe

Call for application for trainer

CALL FOR APPLICATION FOR TRAINER INTRODUCTION PACT is seeking to engage one trainer/facilitator to conduct 3 (three) training/workshops (two days each) on: Project Cycle Management PCM. Training/workshops are planned to