Skip to content
Punëtoria "Plani i Mobililitetit Turistik" në Pejë

Punëtoria mbahet me datë 09 dhe 10 nëntor, 2020, online në platformën Zoom.

Punĕtoria organizohet nga Eutropian – Vjenë, ConSens Vjenë dhe Lets Do It Peja, në bashkëpunim me Komunën e Pejës, respektivisht Zyrën e Turizmit.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *