BOOSTKosovo

BOOSTKosovo mirëpret Raiffeisen Bank si partner për mbështetjen e NMVM-ve, drejt dixhitalizimit dhe qëndrueshmërisë. Përmes BOOST ll-it, UNDP-ja në Kosovë po bashkon palët kryesore të interesit dhe sektorin privat për të fuqizuar ndërmarrësit e rinj të Kosovës që kanë prioritet tranzicionin e gjelbër.

Po, mund ta rikthejmë natyrën e humbur, nëse e mbrojmë atë!

Mendo për mënyrat dhe mundësitë se si do të parandalonim pasojat e ndryshimit klimatik, humbjen e biodiversitetit dhe ekosistemit, sa më parë, që natura mos të na ikën. Bëhu pjesë e garës së fotografisë #EcoKosovo4! Nxit veprimin për klimën! Fito një çmim!

Koordinator/e Projekti

BGF po rekruton! Jemi në kërkim të (1) Koordinator/e Projekti për të ju bashkuar ekipit tonë. Data e fundit për aplikim është 27 tetor 2023. Për më shumë detaje, kliko këtu:

Thirrje për propozime që OJQ-të

Undp Kosova është në kërkim të një partneri implementues në “Mbështetje të komuniteteve lokale dhe mjeteve të jetesës duke nxitur përshtatjen e sistemeve bujqësore ndaj ndikimeve të ndryshimeve klimatike”. Mësoni më shumë KËTU

Aplikoni në punëtorinë Youth4CleanAir!

Ju bëjmë thirrje te gjithe vajzave dhe djemve të rinj të moshës 15-24 vjeç që dëshirojnë të luftojnë ndotjen e ajrit. Punoni në grupe me 5 persona për të krijuar fushata ndërgjegjësuese për ndotjen e ajrit në komunitetin tuaj. Së bashku, le të përforcojmë zërat tuaj dhe të bëjmë një ndryshim! Apliko tani në linkun… Continue reading Aplikoni në punëtorinë Youth4CleanAir!

Shpërblime për aktivitete për mjedis dhe zhvillim të qëndrueshëm

Në kuadër të ngritjes së vetëdijësimit të shoqërisë civile dhe aktivizimit përmes aktiviteteve mjedisore, Organizata PACT (Partners in Action) në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të HumanRightivism, ka filluar me shpërblime për aktivitete mjedisore për OJQ-të dhe aktivistët të angazhuar në fushën e mjedisit apo në zhvillimin e qëndrueshëm. Të interesuarit… Continue reading Shpërblime për aktivitete për mjedis dhe zhvillim të qëndrueshëm

Konkursi i fotografisë – ZeroWaste PIX 2023

Agjencia Evropiane e Mjedisit fton të gjithë qytetarët e Bashkimit Evropian dhe ata të Ballkanit Përendimor, të cilët janë të pasionuar rreth fotografisë dhe çështjeve mjedisore, që të marrin pjesë në konkursin e fotografisë “ZeroWaste PIX 2023”. Këtë vit konkursi i fotografive “ZeroWaste PIX” është një thirrje për të reflektuar mbi gjendjen e qytetërimit modern… Continue reading Konkursi i fotografisë – ZeroWaste PIX 2023

Kërkesë për ofertë për shërbime konsulente ‘Evaluimi i Impaktit dhe Mundësive për Strategjinë e TOKAs 2024-2029’

Kërkesë për ofertë për shërbime konsulente ‘Evaluimi i Impaktit dhe Mundësive për Strategjinë e TOKAs 2024-2029’ DATA E MBYLLJES: 14 korrik 2023, ora 14.00. METODA E DORËZIMIT: Dorëzimi elektronik i ofertave ADRESA PËR DORËZIMIN E OFERTAVE: procurement@toka-ks.org Të gjitha informatat në lidhje me këtë thirrje i gjeni në këtë link.

Shpërblime kreative për mjedis dhe zhvillim të qëndrueshëm

Në kuadër të ngritjes së vetëdijësimit të shoqërisë civile përmes aktivizimit në aktivitete mjedisore, Organizata PACT (Partners in Action) në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të HumanRightivism, ka filluar me shpërblime për aktivitete mjedisore për OJQ-të dhe aktivistët të angazhuar në fushën e mjedisit apo në zhvillimin e qëndrueshëm. Të interesuarit… Continue reading Shpërblime kreative për mjedis dhe zhvillim të qëndrueshëm

THIRRJE PËR PJESËMARRËS TË GJITHA MOSHAVE!

Data: 24 prill 2023, Pejë. Lëvizja #MoseMerrMalin për rigjenerimin e pyjeve të humbura të Kosovës po shkon në qytetin e Pejës! Si pjesë e kësaj lëvizjeje, Sustainability Leadership Kosova do të organizoj një seminar dhe panel diskutimi më 24 Prill në Pejë Punëtoria do të fokusohet në lëvizjen #MosEMerrMalin dhe çfarë mund të bëjmë për… Continue reading THIRRJE PËR PJESËMARRËS TË GJITHA MOSHAVE!