BOOSTKosovo

BOOSTKosovo mirëpret Raiffeisen Bank si partner për mbështetjen e NMVM-ve, drejt dixhitalizimit dhe qëndrueshmërisë.

Përmes BOOST ll-it, UNDP-ja në Kosovë po bashkon palët kryesore të interesit dhe sektorin privat për të fuqizuar ndërmarrësit e rinj të Kosovës që kanë prioritet tranzicionin e gjelbër.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email