Po, mund ta rikthejmë natyrën e humbur, nëse e mbrojmë atë!

Mendo për mënyrat dhe mundësitë se si do të parandalonim pasojat e ndryshimit klimatik, humbjen e biodiversitetit dhe ekosistemit, sa më parë, që natura mos të na ikën.

Bëhu pjesë e garës së fotografisë #EcoKosovo4! Nxit veprimin për klimën! Fito një çmim!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email