Thirrje për propozime që OJQ-të

Undp Kosova është në kërkim të një partneri implementues në “Mbështetje të komuniteteve lokale dhe mjeteve të jetesës duke nxitur përshtatjen e sistemeve bujqësore ndaj ndikimeve të ndryshimeve klimatike”.

Mësoni më shumë KËTU

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email