Të hedhim një hap tjetër drejt një të ardhmeje më të gjelbër dhe qyteteve më miqësore me klimën!

Jemi të lumtur të jemi pjesë e fazës së dytë të vlerësimit të frekuencës së transportit publik në kuadër të Planit të Lëvizshmërisë së Qëndrueshme Urbane të Suharekës.

Përqafimi i opsioneve të transportit miqësor ndaj mjedisit është çelësi për të luftuar e ndryshimet klimatike dhe ndërtimin e një qyteti të qëndrueshëm për brezat që vijnë!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email