Aplikoni në punëtorinë Youth4CleanAir!

Ju bëjmë thirrje te gjithe vajzave dhe djemve të rinj të moshës 15-24 vjeç që dëshirojnë të luftojnë ndotjen e ajrit. Punoni në grupe me 5 persona për të krijuar fushata ndërgjegjësuese për ndotjen e ajrit në komunitetin tuaj. Së bashku, le të përforcojmë zërat tuaj dhe të bëjmë një ndryshim! Apliko tani në linkun në bio dhe bëhu pjesë e lëvizjes për ajër më të pastër.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email