Kuizi5

Transporti rrugor është një nga burimet më të mëdha të ndotjes, duke kontribuar kështu në cilësinë e dobët të ajrit, ndryshimet klimatike dhe zhurmën. Sipas studimit të fundit të bërë nga agjensia dixhitale “Hedges Company” për vitin 2022 është konstatuar që ka rreth 1,446 miliardë automjete në Tokë në 2022.

Sa është vjetërsia e veturave në Kosovë ?

  1. 10
  2. 12
  3. 18

“Të Bashkuar për Ajër të Pastër” është projekt i cili zbatohet nga Let’s Do it Peja dhe financohet nga Bashkimi Evropian.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email