Ekspeditë në dy rrota

Asambleistët Mjedisëor të Prishtinës, me të hollat e fituara në Greeen Competition, po organizojnë një ekspeditë të veçantë me bicikla në Parkun e Gërmisë!.

Me këtë ekspeditë, ne dëshirojmë të sensibilizojmë komunitetin ndaj rëndësisë së ruajtjes së mjedisit dhe shëndetit të njeriut.

Në fund të ekspeditës, do të ketë një diskutim të hapur për ndikimin që mund të kemi në mjedis dhe hapat që mund të ndërmarrim për të ndihmuar në mbrojtjen e tij.

Data: 16.09.2023
Ora: 09:00 – 12:00
Vendndodhja: Parku i Gërmisë, Prishtinë

Le të ndërtojmë së bashku një të ardhme më të qëndrueshme dhe të pastër për të gjithë!

Ky aktivitet mundësohet në kuadër të Projektit ” Qëndrueshmëria Mjedisore me Fëmijët” i cili zbatohet nga EcoZ në partneritet me Save the Children Kosova/o  dhe financohet nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim (Sida).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email