Reagime ndaj hedhësve të mbeturinave

Shpeshtohen rastet e reagimeve nga institucionet për qytetarët të pa edukatë që hedhin mbeturina në hapësirat publike në Kosovë.

Rasti i parë:

Një qytetare gjobitet me shumën 150 euro për shkak që hodhi mbeturina në qendër të qytetit të Podujevës. A duhet vepruar dhe raportuar kështu rastet për personat që hedhin mbeturina?

Rasti i dytë:

Hodhi mbeturinat nga xhami i veturës. Polici detyron shoferin të shkoj t’i marrë ku i ka hedhur!

Polici: Ndalo dhe kthehu merr qesen e plehrave që fluturove nga xhami i veturës, pastaj vazhdo.

Burimi: motilokal.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email