Garë për gazetarinë e gjelbër

Gjatë Javës së Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kosovës, një ngjarje e jashtëzakonshme ju ëdhtë kushtuar formësimit të një të ardhmeje më të gjelbër për Kosovën.

Gjatë ceremonisë përmbyllëse, u ndanë çmimet për ‘Garën e gazetarisë së gjelbër’ duke nderuar kontributin e gazetarëve në ndërgjegjësimin për çështjet mjedisore dhe promovimin e praktikave të qëndrueshme.

Ud. drejtori dhe anëtari i bordit në #BGF, Dardan Sejdiu, pati kënaqësinë të ofroj çmimin e tretë për hulumtim mbi “Ujërat, e zeza e Kosovës” nga Kreshnik Beqiri dhe Mustafë Hoxha si pjesë e Organizata Çohu / Preportr.

Urime të gjithë fituesve!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email