“Plogging” në parkun e Gërmisë

Me rreth 30 pjesëmarrës entuziastë, patëm ëdhtë organizuar aktiviteti i quajtur “Plogging” në Parkun e Gërmisë gjatë fundjavës duke bërë një ndikim pozitiv në mjedisin tonë duke promovuar një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive.

Plogging, një kombinim i vrapimit dhe grumbullimit të mbeturinave, rezultoi të jetë një mënyrë fantastike për t’i rikthyer natyrës dhe për të zbukuruar mjedisin tonë. Pjesëmarrësit ishin të emocionuar duke dëshmuar se komuniteti u bashkua për këtë kauzë madhështore, duke kontribuar për një Prishtinë më të pastër dhe më të gjelbër.

” Le të vazhdojmë të frymëzojmë dhe motivojmë të tjerët që të ndërmarrin veprime për një të nesërme më të mirë! Mbani mend, çdo hap i vogël ka rëndësi në krijimin e një bote më miqësore me mjedisin. Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim.”

Ky aktivitet është pjesë e fushatës mbarëkombëtare “Think Green. Vepro Green”. i cili bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian dhe Qeveria Gjermane dhe zbatohet nga GIZ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email