Rruga drejt një Ballkani Perëndimor më të Gjelbër: Drejt një Politike Rajonale të Energjisë

Duke u zhytur në një të ardhme më të gjelbër! Paneli i parë në #KSDW2023 iu kushtua “Rruga drejt një Ballkani Perëndimor më të Gjelbër: Drejt një Politike Rajonale të Energjisë”. Diskutimet dinamike u shpalosën ndërsa panelistët e nderuar ndanë njohuritë dhe vizionet e tyre për një tranzicion të qëndrueshëm të energjisë në rajon. Moderuar… Continue reading Rruga drejt një Ballkani Perëndimor më të Gjelbër: Drejt një Politike Rajonale të Energjisë