THIRRJE PËR PJESËMARRËS TË GJITHA MOSHAVE!

Data: 24 prill 2023, Pejë. Lëvizja #MoseMerrMalin për rigjenerimin e pyjeve të humbura të Kosovës po shkon në qytetin e Pejës! Si pjesë e kësaj lëvizjeje, Sustainability Leadership Kosova do të organizoj një seminar dhe panel diskutimi më 24 Prill në Pejë Punëtoria do të fokusohet në lëvizjen #MosEMerrMalin dhe çfarë mund të bëjmë për… Continue reading THIRRJE PËR PJESËMARRËS TË GJITHA MOSHAVE!