Pse duhet t’i mësoni fëmijët për jetesën e qëndrueshme

Edukimi i fëmijëve për një jetë miqësore ndaj mjedisit është i rëndësishëm për të krijuar një të ardhme të qëndrueshme.

Duke i edukuar ata mbi rëndësinë e zvogëlimit të mbeturinave, ruajtjes së energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit, ne mund t’i fuqizojmë ata/ato të kenë një ndikim pozitiv në planetin tonë. 🌎

Projekti “Qëndrueshmëria Mjedisore me Fëmijët” zbatohet nga EcoZ në partneritet me Save the Children Kosova/o dhe financohet nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (Sida).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email