Aksion pastrimi – Përjetë pastër!

Për nderë të përvjetorit të 15 të Pavarësisë së Kosovës,ditën e premte me 17.02.2023 duke filluar nga ora 11:00 Let’s Do It-Ta Pastrojmë Kosovën organizon aktivitet pastrimi mbeturinash në zonën kufitare në Han të Elezi si dhe pastrimin e pllakës përkujtimore “Eksodi 99” e cila ndodhet në afërsi të kësaj pike kufitare.
Të gjitha pajisjet logjistike dhe transporti janë të siguruara nga organizata.
Nisja bëhet nga zyret e organizatës(Rr.Mujë Krasniqi,Ulpianë) në ora 10:00.

Për më shumë informata 045783783

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email