Aksion pastrimi – Përjetë pastër!

Për nderë të përvjetorit të 15 të Pavarësisë së Kosovës,ditën e premte me 17.02.2023 duke filluar nga ora 11:00 Let’s Do It-Ta Pastrojmë Kosovën organizon aktivitet pastrimi mbeturinash në zonën kufitare në Han të Elezi si dhe pastrimin e pllakës përkujtimore “Eksodi 99” e cila ndodhet në afërsi të kësaj pike kufitare.Të gjitha pajisjet logjistike… Continue reading Aksion pastrimi – Përjetë pastër!