Ndiqni videon e rradhës rreth rëndësisë së riciklimit të plastikës

Toka dhe natyra na ndihmojnë nëse edhe ne e bëjmë punën tonë si duhet, por mund të jenë edhe hakëmarrëse në ne qëndrojmë indiferent ndaj ndikimeve të ndryshme negative në ambientin ku jetojmë.

Burmi:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email