Mënyra jonë e jetesës ndikon në ngrohje globale

Mënyra jonë e jetesës ndikon në ngrohje globale. Po ashtu, disa vende bartin përgjegjësi më të madhe sesa tjerat kur flitet për ndryshime klimatike.

Cilat janë ato vende dhe çka mund të bëjmë ndryshe?

https://fb.watch/i7PtEuNnVx/?mibextid=NnVzG8

Burimi: KOSOVO 2.0

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email