Dokumentar – Idetë e Gjelbërta Ballkanike 2022

Hidhini një sy edicionit të 11-të të konkursit BGI me sipërmarrës, partnerë dhe anëtarë jurie dhe frymëzohuni për të konkurruar në edicionin e ardhshëm.

Balkan Green Ideas 2022 mbështetet nga Projektet ERASMUS+ dhe Rockefeller Brothers Fund & Pocantico Center.

https://fb.watch/gXmm6Ocf9F/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email