Balkanske zelene ideje 2022

Pogledajte 11. izdanje BGI takmičenja koje uključuje preduzetnike, nacionalne partnere i članove žirija i inspirišite se da se takmičite u sledećem izdanju. Balkan Green Ideas 2022 podržavaju ERASMUS+ projekti i Rockefeller Brothers Fund & Pocantico Center. https://fb.vatch/gKsmm6Ocf9F/

Dokumentar – Idetë e Gjelbërta Ballkanike 2022

Hidhini një sy edicionit të 11-të të konkursit BGI me sipërmarrës, partnerë dhe anëtarë jurie dhe frymëzohuni për të konkurruar në edicionin e ardhshëm. Balkan Green Ideas 2022 mbështetet nga Projektet ERASMUS+ dhe Rockefeller Brothers Fund & Pocantico Center. https://fb.watch/gXmm6Ocf9F/

Balkan Green Ideas 2022 Documentary

Take a look at the 11th edition of the BGI competition highlights featuring entrepreneurs, national partners and jury members and get inspired to compete in the next edition. Balkan Green Ideas 2022 is supported by ERASMUS+ Projects and Rockefeller Brothers Fund & Pocantico Center. https://fb.watch/gXmm6Ocf9F/