Praktikë premtuese: Një milion pemë do të mbillen

Gjelbërimi i mjedisit krijon ajër më të pastër, zona urbane më të freskëta dhe mendje më paqësore.

UNDP Kosova mbështet institucionet në këtë iniciativë madhështore, duke pritur me padurim që të mbledhë diasporën përmes financimit të shumtë për ta bërë Kosovën më të gjelbër!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email