Analizë e Legjislacionit të Republikës së Kosovës në fushën mjedisore – Zbrazëtirat dhe Zbatimi në praktikë

Faqja ku mund ta gjeni raportin “Analizë e Legjislacionit të Republikës së Kosovës në fushën mjedisore – Zbrazëtirat dhe Zbatimi në praktikë” realizuar nga Qytetarët Aktivë, mbështetur nga WWF Adria. Njëkohësisht edhe rekomandimet e dalura nga kjo analizë.

https://drive.google.com/…/1JR0g…/view

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email