Vazdon hudhja e mbeturinave në rajonin e Rugovës

Kjo është gjendja e rrugës për Rugovë të Pejës. Pavarësisht organizimit të shumë aksioneve të pastrimit gjendja nuk po përmirësohet. Njerëz dhe biznese të papërgjegjshme vazhdojnë ndotjen e kësaj ane, fatkeqësisht edhe veprimi i institucioneve përgjegjëse për parandalimin e ndotësve vazhdon të jetë shumë i mangët.

Megjithatë, ne nuk mund të qëndrojmë indiferent dhe përsëri thërrasim vullnetarët tanë, banorët e zonës, bizneset, kompaninë e menaxhimit të mbeturinave “Ambienti” në Komunën e Pejës, Drejtorinë për Menaxhimin e Parkut Nacional “Bjeshkët e Nemuna” dhe të gjithë aktivistët mjedisorë që të Shtunën me 29.10.2022 duke filluar në ora 11:00 të mobilizohemi dhe Ta Pastrojmë Rugovën.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email