Sesion informativ online

Mos mungoni në sesionin informativ të #BOOSTKosovo, këtë të​ premte. Cdo gjë, duke filluar nga procesi i aplikimit e deri te mundësitë përmes këtij programi akselerator, do të mbulohet në këtë info sesion.

Së bashku me Ambasadën e Japonisë në​ Kosovë, EBRD dhe ICK, do të mbështesim rreth 50 biznese në mbarë Kosovën, për t’u bërë efiçiente dhe të qëndrueshme. Ekipet më inovative do të financohen me rreth 20,000€, për implementimin e zgjidhjeve të tyre të gjelbërta.

🚀20,000€ grante për biznese
🚀Ekspertizë ndërkombëtare 
🚀Rrjetëzim

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email