Akcija EU čišćenja jezera Badovc, Szuniog poziva na čistiju životnu sredinu

Kancelarija Evropske unije na Kosovu zajedno sa GIZ Kosovo, Mladim evropskim ambasadorima i PAMKOS-om organizovala je u petak akciju čišćenja jezera Badovci. U ovoj akciji sakupljanja smeća učestvovao je i ambasador EU Tomaš Šunjog, koji je pozvao građane na maksimalnu posvećenost i zalaganje za bolju životnu sredinu na jezerima. Ambasador Šunjog je rekao da je… Continue reading Akcija EU čišćenja jezera Badovc, Szuniog poziva na čistiju životnu sredinu

EU cleaning action in Lake Badovci, Szunyog calls for a cleaner environment

The Office of the European Union in Kosovo, together with GIZ Kosovo, the Young European Ambassadors, and PAMKOS organized an activity for the cleaning of Lake Badovci on Friday. The ambassador of the EU, Tomas Szunyog, also participated in this garbage collection action, who called on the citizens for maximum dedication and commitment for a… Continue reading EU cleaning action in Lake Badovci, Szunyog calls for a cleaner environment

BE aksion pastrimi në liqenin e Badovcit, Szunyog thirrje për një ambient me të pastër

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë së bashku me GIZ Kosovën, Ambasadorët e Rinj Evropian, dhe PAMKOS organizuan të premten një aktivitet për pastrimin e Liqenit të Badovcit. Në këtë aksion për mbledhjen e mbeturinave ka marrë pjesë edhe ambasadori i BE-së, Tomas Szunyog, i cili bëri thirrje qytetarëve për përkushtim dhe angazhim maksimal për… Continue reading BE aksion pastrimi në liqenin e Badovcit, Szunyog thirrje për një ambient me të pastër