Ulëse eko-miqësore në Qendrën Historike të Prizrenit

EC ka vendosur disa ulëse-vazo rrethore me drunj të cilat do të krijojnë oaza gjelbërimi në hapësira publike në afërsi të sheshit “Shadërvan”. Qëllimi i vendosjes së tyre është shtimi i gjelbërimit, mobiliarit urban si dhe parandalimi i parkimit të veturave në trotuare. Këto ulëse do të shërbejnë edhe për socializimin e atyre që do… Continue reading Ulëse eko-miqësore në Qendrën Historike të Prizrenit