Praktikë premtuese përmes vullnetarizmit


Rasti i Evelien van der Kooi është një model dhe një aktivizëm premtues për punë vullnetare në mesin e aktivistëve mjedisorë në Kosovë dhe më gjerë.

Deri më tani, faqja e internetit e menaxhuar nga Evelien – Sustainable Living Kosovo ka publikuar 25 artikuj, 37 postime në Instagram dhe shumë histori të përditshme në Instagram. Në kohët moderne, shkëmbimi i informacionit në internet është një qasje komunikimi me ndikim, e cila i bashkon njerëzit me mendje të njëjtë në shkëmbimin e njohurive të tyre dhe në promovimin e aktivizmit mjedisor.

I urojmë një të ardhme të suksesshme dhe të frytshme Sustainable Living Kosovo dhe aktivistëve të tjerë me mendje të ngjashme që punojnë në rritjen e vetëdijes në mesin e shoqërisë civile në Kosovë për t’u angazhuar dhe për ta mbrojtur më tej vendin më të çmuar që na mundëson bashkëjetesën tonë, mjedisin tonë.

Vegëza:
https://linktr.ee/SustainableLivingKosovo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email