Bashkohuni me miliona njerëz që ndihmojnë në reduktimin e mbetjeve plastike

Korriku pa plastikë është një lëvizje globale që ndihmon miliona njerëz të jenë pjesë e zgjidhjes së ndotjes plastike – në mënyrë që të kemi rrugë, oqeane dhe komunitete më të bukura. A do të jeni pjesë e Korrikut Pa pagesë Plastic duke zgjedhur të refuzoni plastikën njëpërdorimshe?

Bashkohuni në sfidën.
Gati për të marrë sfidën e korrikut pa plastike?

Pjesëmarrësit na thonë se këshillat dhe truket në emailet tona javore gjatë korrikut i ndihmojnë ata të qëndrojnë të motivuar gjatë sfidës. Njerëzit gjithashtu kënaqen duke lexuar histori nga pjesëmarrësit tanë dhe lajme të tjera nga lëvizja jonë globale. Futni të dhënat tuaja këtu për të marrë idetë më të fundit pa plastikë (mos u shqetësoni – ne nuk do t’ju dërgojmë mesazhe të bezdisshme ose nuk do t’ia kalojmë adresën tuaj të emailit dikujt tjetër). Së bashku ne mund të bëjmë një ndryshim dhe të jemi pjesë e zgjidhjes.

Vegëza:

https://www.plasticfreejuly.org/take-the-challenge/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email