Pridružite se milionima ljudi koji smanjuju svoj plastični otpad

Juli bez plastike je globalni pokret koji pomaže milionima ljudi da budu deo rešenja za zagađenje plastikom – tako da imamo čistije ulice, okeane i lepe zajednice. Hoćete li biti deo jula bez plastike tako što ćete odbiti plastiku za jednokratnu upotrebu? Preuzme izazov Spremni da prihvatite julski izazov bez plastike? Učesnici nam kažu da… Continue reading Pridružite se milionima ljudi koji smanjuju svoj plastični otpad

Join millions of people reducing their plastic waste

Plastic Free July is a global movement that helps millions of people be part of the solution to plastic pollution – so we can have cleaner streets, oceans, and beautiful communities. Will you be part of Plastic Free July by choosing to refuse single-use plastics? Take the challenge Ready to take the Plastic Free July… Continue reading Join millions of people reducing their plastic waste

Bashkohuni me miliona njerëz që ndihmojnë në reduktimin e mbetjeve plastike

Korriku pa plastikë është një lëvizje globale që ndihmon miliona njerëz të jenë pjesë e zgjidhjes së ndotjes plastike – në mënyrë që të kemi rrugë, oqeane dhe komunitete më të bukura. A do të jeni pjesë e Korrikut Pa pagesë Plastic duke zgjedhur të refuzoni plastikën njëpërdorimshe? Bashkohuni në sfidën. Gati për të marrë… Continue reading Bashkohuni me miliona njerëz që ndihmojnë në reduktimin e mbetjeve plastike