Ndarja e çmimeve në garat mjedisore: “Video më e mirë mjedisore” dhe “Arti i Ripërdorimit”

Sot më 16 qershor në shkollën fillore Nazim Gafurri është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve fituese për garat “Video më e mirë mjedisore dhe arti i ripërdorimit”. Pjesëmarrës në këto gara kanë qenë klubet e gjelbra nga të gjitha shkollat e Kosovës.