Praktika premtuese: Me vullnetarizëm t’i pastrojmë brigjet e lumit Nerodime

Vullnetarët për Atdhe të Pastër ditën e dielë me datë 29 maj 2022, organizojnë ngjarjen “T’i pastrojmë brigjet e lumit Nerodime”. Bashkëpunues në organizim dhe logjistikë janë Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Kastrioti”@shbakastrioti, Shoqata “Jezerci” @shoqata.jezerci, Komuna e Ferizajt.

Bashkohuni me 29 maj ditën e dielë, ftoni miqtë dhe/apo familjen tuaj që së bashku me natyrëdashës nga e gjithë Shqiptaria të kujdesemi për natyrën të pastrojmë rreth brigjeve të lumit Nerodime, ta vizitojmë bifurkacionin e rrallë natyror dhe t’i shijomë pamjet e bukura nga ngjitja në rrënojat e Kalasë së Jezercit.

Mjaftojnë disa orë punë vullnetare së bashku që të sjellim ndikim të madh në shoqërinë tonë!

Hapësira për pastrim: Bashkimi i dy lumenjëve Nerodime, rr. Epopeja e Jezercit.
Lokacioni i pastrimit: https://goo.gl/maps/ArRxW1EM3VoKsJer5
Vend takimi i vullnetarëve: Hib Petrol, afër policisë në Ferizaj
Maps: https://goo.gl/maps/X2bdwohjS1e52jQd6
Takimi në ora: 09:00

!!! Të dashur natyrëdashës kush ka dëshirë të kontribuojë me shumë modeste për mbulimin e shpenzimeve të transportit të vullnetarëve nga Shqipëria dhe qytetet e tjera të Kosovës na kontaktoni…ju falenderojmë pafundësisht për përkrahjen tuaj!

Transporti
Ju njoftojmë në vazhdim…

Kontakt
Person kontakti për Ferizaj: Driton Ismani +38348594828
Person kontakti për të interesuarit nga Peja: Arianit Mula +38349851327
Person kontakti për Tiranë, Durrës: Klevisa Lamaj +355672037426

Këshilla
Mundohuni të merrni veshjen e duhur për punë! Çizme ose këpucë malesh dhe doreza.
Vullnetarëve u sigurohen qeset, ujë me bidona të mëdhenj për të shmangur plastikën.
*Kush ka shishe të ripërdorshme t’i marri me vete, meqenëse ne do të kemi vetëm bidona 7 litërsh në mënyrë që të zvogëlojmë përdorimin e plastikës nga vetë vullnetarët!
Ju lutem të gjithë vullnetarët që kanë dorezat nga aksionet e kaluara, t’i marrin me vete ato!

REGJISTROHU
Linku për regjistrim: https://forms.gle/v4D5Fgao29dipkRL9


Për t’u bërë pjesëmarrës në këtë aksion dhe për të lehtësuar organizimin e tij, ju ftojmë të regjistroheni në këtë formë.
Çdo pjesëmarrës duhet të aplikojë individualisht (përveç fëmijëve).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email