Aplikimet për garat kombëtare të BGI janë ende të hapura

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (Shqipëri), Fondacija Mozaik (Bosnje dhe Hercegovinë), Green Ideas Greece (Greqi), Lens (Kosovë), Fond za aktivno gradjanstvo (Mali i Zi), ARNO (Maqedonia e Veriut) dhe Trag fondacija (Serbi) janë drejtimin e kursit për #konkurset e zhvilluara në nivel kombëtar.

Informacion mbi thirrjet e hapura:

🇧🇦 Bosnjë dhe Hercegovinë: https://bit.ly/37Gtgsr – 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (23 maj 2022)
🇬🇷 Greqi: – https://bit.ly/3MeHmAf 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (18 maj 2022)
🇽🇰 Kosovë: https://bit.ly/3FPJyfq – 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (18 maj 2022)

Informacion për thirrjet e mbyllura:

🇦🇱 Shqipëri: 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (4 Prill 2022)
🇲🇪 Mali i Zi: – 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (30 Prill 2022)
🇲🇰 Maqedonia e Veriut: – 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (11 maj 2022)
🇷🇸 Serbi: 𝐷𝑒𝑎𝑙𝑖𝑛𝑒 (10 Prill 2022)

Idetë fituese nga konkurset kombëtare do të marrin pjesë në konkursin e nivelit Balkan Green Ideas, ku pesë ide nga rajoni do të marrin çmime në para: tre vende për 10,000 dollarë dhe dy vende për 5,000 dollarë, në varësi të kategorisë në të cilën do të konkurrojnë.
Qëndroni për zhvillimet e tjera të ardhshme në gara!

Programi është bërë i mundur përmes mbështetjes së Rockefeller Brothers Fund & Pocantico Center dhe Erasmus+.

Vegëza:

https://www.facebook.com/618141808241027/posts/5088104691244694/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email