OTVARA SE KONKURS ZA NAJBOLJE SNIMKE O ŽIVOTNOJ SREDINI NA NACIONALNOM NIVOU

Budite kreativni! Napravite ekološki video i učestvujte u takmičenju!

Green Art Center – Priština u okviru programa edukacije o životnoj sredini, otvara konkurs za najbolji ekološki video na nacionalnom nivou.

Ovo takmičenje ima za cilj da istakne važnost zaštite životne sredine, negovanja kritičkog mišljenja i individualne odgovornosti koju svi nosimo prema životnoj sredini. Kako učestvovati na takmičenju:

Korak 1: Napravite video klip (1 minut). Video treba da se bavi pitanjima životne sredine, kao što su: Zaštita životne sredine (primena pravila 3-R-Smanjite, ponovo upotrebite, reciklirajte) i druge ekološki prihvatljive aktivnosti.

Korak 2: Pripremite kratak tekstualni opis sa ne više od 1000 karaktera, koji treba poslati (otpremiti) zajedno sa video snimkom.

Korak 3: Pošaljite svoje podatke e-poštom na info@greenartcenter.org • Video objavljivanje će biti obavljeno u isto vreme kada je vreme zatvaranja prijave za podnošenje materijala na zvaničnu e-poštu GAC-a.

• Najbolji video će biti ocenjen sa 50% lajkova na Fejsbuku samo preko zvanične GAC Facebook stranice tako što će unapred lajkovati GAC stranicu i 50% ocene žirija od strane GAC-a.

• Tri najbolja videa će biti nagrađena. Pravo takmičenja imaju svi učenici javnih i privatnih škola Republike Kosovo ROK ZA KONKURS 25.05.2022. Objavljivanje videa na Fejsbuku za lajkove (LIKE), biće do 30.05.2022.

https://www.facebook.com/404537832994839/posts/5036598069788769/

Pokažite svoju ljubav prema životnoj sredini! Budite deo trke!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email