Panairi Green Startup

Panairi Green Startup do të mbahet më 11 maj në ICK, si iniciativë e përbashkët me UNDP Kosova, pjesë e fushatës së Ditë së Tokës në Kosovës. GreenStartupFair22 do të nxjerrë në pah qasjet e shkëlqyera të gjelbërta, eko dhe të qëndrueshme të firmave startup lokale dhe OSHC-ve.

Do të ketë një sërë ekspozuesish, folës, donatorë, investitorë potencialë dhe media të pranishëm në këtë ngjarje. Edicioni i parë i Panairit Green Startup mbështetet nga Ambasada e Suedisë në Prishtinë, Bashkimi Evropian në Kosovë, Ambasada e Japonisë në Kosovë dhe USAID në Kosovë. Dyert hapen në orën 10:00 në ICK. Mirë se vini!

Ekspozuesit: Kosova Glass Recycling, Formon, DYVO, Enchele, GoBeyond, Biotech Agriculture, Climate Awareness Association – CAA, Botanic-llc, LOOP SMC, REKS LLC, TE Pema, AgroVictus & Lazdrohu Sport Kids.

https://www.facebook.com/events/960438441268083/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email