Fillon fushata ‘ReusetoReduce’!

Gjatë kësaj jave fillon fushata tek sheshi “Zahir Pajaziti’ në Prishtinë ku do të mblidhen rroba për nënat dhe fëmijët në nevojë.

J’u presim ҫdo ditë nga ora 10:00 deri në orën 16:00 që të kontribuoni në këtë kauzë.

Community Development Fund – CDF

Embassy of Sweden in Pristina

HumanRightivism


Facebook
Twitter
LinkedIn
Email