ENTROPY FEST – Festivali Mjedisor për Prosperitet të Përbashkët KTHEHET me edicionin e 2të, nën temën “Mbeturinat Ushqimore”

Hapja e Festivalit bëhet të Premten, 18 Mars 2022, nga ora 18:00, në Kino ARMATA, Prishtinë.

Për hapje kemi program special

✔️ Premiera e dokumentarit “Mbeturinat Ushqimore: Dialog publik mbi reformimin e sistemeve ushqimore në Kosovë”
✔️ Panel diskutimi
✔️ Gosti festive

Festivali është i hapur për të gjithë.

ENTROPY FEST – Festivali Mjedisor për Prosperitet të Përbashkët është organizim multimedial që zhvillohet në Prishtinë, me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit në Kosovë për Mbeturinat Ushqimore dhe Veprimin Klimatik.

Fondacioni Jeshil
HumanRightivism
Embassy of Sweden in Pristina
Community Development Fund – CDF
Kino ARMATA

ENTROPY Fest organizohet në kuadër të nismës “Let’s Talk About Food Waste” e cila synon të iniciojë një dialog publik të udhëhequr nga komuniteti dhe palët e tjera të interesit në Kosovë mbi ndikimet socio-ekonomike, politike dhe mjedisore të Mbeturinave Ushqimore dhe pilotimin e zgjidhjeve inovative për këtë problem.

ENTROPY FEST – Festivali Mjedisor për Prosperitet të Përbashkët KTHEHET me edicionin e 2të, nën temën “Mbeturinat Ushqimore”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email