Ndotja e ajrit rrit shkallën e vdekshmërisë nga COVID-19 për 15%

Vendet e Ballkanit Perëndimor janë prekur rëndë nga ndotja e ajrit, nga të gjitha burimet. Sistemet e kujdesit shëndetësor në rajon nuk janë shumë të zhvilluara.

Për një të ardhme më të shëndetshme dhe ajër më të pastër, ne duhet të fokusohemi në zbatimin e agjendës së gjelbër të nënshkruar nga qeveritë tona.

Ne duam të marrim frymë!

Për më shumë klikoni në vegëzën për ta shikuar videon mëposhtë:

https://fb.watch/boD2XuXMJh/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email