Sot fillohet me edicionin e tretë të LetsTalkAboutAir!


Dimri po afron e po ashtu edhe ndotja e ajrit në Kosovë. Ajri na prek të gjithëve, pavarësisht nëse jeni i madh apo i vogël, i ri apo i vjetër, i pasur apo i varfër.

Ambasada Suedeze në Prishtinë së bashku me BB Green Kosova do të takojnë ekspertë, mjekë, të rinj dhe vendimmarrës për të mësuar më shumë rreth ndotjes së ajrit.

Si ndikon tek ne dhe cilat janë zgjidhjet? Ndiqni fushatën tonë! Bashkohuni në diskutim! LetsTalkAboutAir e cila mbështetet nga Ambasada Suedeze në Prishtinë.

Për ta shikuar videon klikoni këtu.

https://fb.watch/9LeadBqUO6/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email