Sot fillohet me edicionin e tretë të LetsTalkAboutAir!

Dimri po afron e po ashtu edhe ndotja e ajrit në Kosovë. Ajri na prek të gjithëve, pavarësisht nëse jeni i madh apo i vogël, i ri apo i vjetër, i pasur apo i varfër. Ambasada Suedeze në Prishtinë së bashku me BB Green Kosova do të takojnë ekspertë, mjekë, të rinj dhe vendimmarrës për… Continue reading Sot fillohet me edicionin e tretë të LetsTalkAboutAir!