Cilësia e ajrit në Kosovë në raportin botëror të cilësisë së ajrit

Sipas Raportit Botëror të Cilësisë së Ajrit 2019 të IQAir, i cili grumbulloi dhe krahasoi të dhënat e cilësisë së ajrit nga mbi 4000 qytete globale, Kosova renditet si rajoni i 3️⃣0️⃣ të më i ndotur në botë në një listë të përfshirë prej 98 shtetesh dhe rajonesh.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email