Çka është duke bërë BE-ja për të zvogëluar ndikimin e ndryshimit klimatik dhe të ngrohjes globale?

Reduktim drastik deri në 90% të emetimit të gazrave serrë (deri në 2050-tën);

Kufizimin e prodhimit të energjisë dhe industrive prodhuese (ETS);

Reduktimin e emetimit të gazrave nga automjetet e reja;

Sigurimin e 14 miliardë eurove për partnerët jashtë Evropës.

Kliko këtu për ta shikuar materialin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email