Sot shënohet Dita Botërore e Pastrimit

Sot më 18 shtator, Dita Botërore e Pastrimit, OJQ PACT në kuadër të projektit SideStep i cili zbatohet në kuadër të HumanRightivism,mbështetur nga Ambasada Suedeze në Prishtinë organizoi aktivitetin për pastrimin dhe reciklimin e gomave të hedhura në Parkun e Gërmisë në Prishtinë.

Dita Botërore e Pastrimit është një program vjetor global i veprimeve shoqërore që synon luftimin e problemit global të mbetjeve të ngurta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email