Skip to content
Sot mbahet diskutim publik: " Sistemi ligjor dhe mjedisi "

Sot në orën 18:00 organizohet nga GIZ Kosovo debat publik me përfaqësues nga gjyqësori, prokuroria, inspektoriati i Ministrisë së Mjedisit dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *