Skip to content
Riciklimi i qelqit në Kosovë

Ekonomia qarkore në hapat e parë të zhvillimit.

Kosovo Glass Recycling dhe EcoZ shëndërrojnë mbetjet e qelqit në produkte të reja-të ripërdorshme, duke larguar nga deponitë qindra ton mbetje.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *