Thirrje për mbrojtje të pyjeve të Parqe Kombëtare nga zjarret

Sipas parashikimit të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës / AMMK- MMPHI, këto dy ditë do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë.Kjo situatë meteorologjike vie si pasojë e masave të nxehta të ajrit të ardhura nga pjesa veriore e Afrikës.Indeksi UV do të mbetet shumë i lartë dhe preferohet zbatimi i këshillave të IKSHP,… Continue reading Thirrje për mbrojtje të pyjeve të Parqe Kombëtare nga zjarret