Shënohet dita e Drinit 2021

“Let’s Do It Peja” nga Kosovë dhe “Alpin” nga Shqipëria me mbështetje nga “Drin Corda”, organizuan aktivitete për të shënuar Ditën e Drinit 2021.

Momentet më të bukura që adoleshentët kanë përjetuar gjatë festimit të Ditës së Drinit 2021. Ata patën mundësinë të mësojnë se si të pikturojnë dhe si të peshkojnë. Gjithashtu ata përjetuan lundrim me varkë dhe ngasjen e biçikletave përgjatë Drinit ndërsa ata u siguruan që të mbanin lumin të pastër duke organizuar aksion pastrimi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email